Árverések

Ezen az oldalon az aktuális árveréseinket tekintheti meg.. Az árverések időrendi sorrendben vannak, a leghamarabb lejáró van legelöl. Az ingó és ingatlan árveréseket a gombokra kattintva külön-külön is megtekintheti. Egy-egy tételhez több kép és információ is megtalálható, a "részletekre" kattintva. Amennyiben licitálni kiván egy tételre rákattintva az "Árverés megtekintése" gombra megteheti a Magyar Birósági Végrehajtó Kar honlapján (www.mbvk.hu)

 

Ha csak az egyik vagy másik tipusú árverésre kiváncsi használja az "Ingó árverés" és az "Ingatlan árverés" gombokat, itt részletesebb szűkítési lehettőségekkel szűrheti a listát.

2013 Pomáz, Boglárka utca 7/a HRSZ: 1907

lakóépület - 262.V.2125/2017/157

Aukció:
folyamatos árverés

Kikiáltási ár: 32 110 000,-Huf
Minimum ár: 32 110 000,-Huf

Tulajdoni hányad: 1/1

Az ingatlan belterületi kivett lakóház, udvar. Alapterülete összesen: 917 m2. A családi ház földszintes, területe 81 m2. Helyiségei: szoba, 3 félszoba, konyha, kamra, fürdőszoba + WC, előszoba. Főtési mód: gázkonvektor. Az épület közepes állapotú. Az Elmű Hálózati Elosztó Kft-nek vezetékjoga van bejegyezve az ingatlanra.Az ingatlan 1/1 tulajdoni hányada beköltözhető állapotban kerül árverésre.
előző12345következő

Tótszegi és Társa Végrehajtó iroda,Tótszegi Tibor,Tótszegi,szentendrei árverések, bírósági végrehajtás, szentendrei ingóságok, szentendrei ingatlanok, szentendrei licitálás, árverési hirdetmények, árverési hirdetések, hirdetmények, árverések, aukciók, aktualitások, értéktárgyak, vagyontárgyak, árverezés